Anne L. Green - Az ír kastély titka

Anne L. Green - Az ír kastély titka
Anne L. Green - Az ír kastély titka
Ár:
6.490 Ft(6.181 Ft + ÁFA)
Cikkszám:
ALG0002
Vonalkód:
9789635708635
Elérhetőség:
2 db
Szállítási idő:
2-4 nap
Átlagos értékelés:

„Az írónő képes életre kelteni a karaktereket és a környezetüket, így úgy érzed, mintha te is része lennél ennek a világnak.” – Tamás könyv Blogger

Nicole és Eric egymásra találtak, és sorsuk egyre inkább összefonódik. A boldogságukat azonban beárnyékolja egy váratlan és tragikus baleset. Nicki igyekszik feldolgozni a történteket, de nehezíti a helyzetét, hogy közben a saját démonjaival is harcol. 

Eric, habár visszanyerte a szabadságát, folyamatosan küzdenie kell azért, hogy visszaszerezze a gyógyszeriparban korábban kivívott szakmai tekintélyét.  

A kastély pedig, amelyben élnek, olyan kapukat nyit meg előttük, amelyek egyszerre kecsegtetnek új lehetőségekkel, ugyanakkor felébresztik a veszteség fájdalmát is. Vajon hová vezetnek a különös föld alatti járatok, és milyen titkokat rejtenek? 

Smaragd sziget befejező része ezekre a kérdésekre is választ ad. Anne L. Green írása ezúttal sem szűkölködik feszültséggel teli bonyodalmakban. A könyv lapjain gyilkos indulatok, meglepő fordulatok és egy szenvedélyes szerelem elevenedik meg.

„Bravúros folytatás észbontó csavarokkal!” – Papp Csilla író

Nyomtatott könyv
Borítás:Puhatáblás
Műfaj:Romatikus, erotikus
Oldalszám::352
ISBN::9789635708635

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Megnézett termékek

Exit Popup

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess a legfontosabb újdonságokról!