Samantha Snowden - Így kezeld a haragodat (Munkafüzet gyermekeknek)

Samantha Snowden - Így kezeld a haragodat (Munkafüzet gyermekeknek)
Samantha Snowden - Így kezeld a haragodat (Munkafüzet gyermekeknek)
Ár:
4.999 Ft(4.761 Ft + ÁFA)
Cikkszám:
SS0001
Vonalkód:
9789634756576
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-4 nap
Átlagos értékelés:

Mutasd meg a haragodnak, hogy ki a főnök! 50 játékos dühkezelési feladat 6–11 éveseknek A düh teljesen normális érzés, akárcsak az öröm, a szomorúság vagy a félelem, ám nem mindig tudjuk, hogyan fejezzük ki a megfelelő módon.


Az Így kezeld a haragodat játékos gyakorlatai megtanítanak, hogyan urald te az érzéseidet ahelyett, hogy azok uralnának téged, és segítenek megőrizni a hidegvéredet, hogy jó döntéseket hozz akkor is, ha épp dühös vagy. Fedezd fel, hogyan azonosíthatod magadban a harag érzését, és hogyan reagálhatsz rá biztonságosan, hogy ne okozz fájdalmat se önmagadnak, se azoknak, akik körülvesznek!


Rajzold le, hogyan néz ki a haragod, írj neki levelet, fejtsd meg a titkos üzeneteit – az ilyen és hasonló játékos feladatok révén olyan eszközök birtokába kerülsz, amelyekkel újra te lehetsz a főnök, és az értelmetlen, eredménytelen düh helyett ki tudod fejezni, mire is van valójában szükséged az adott helyzetben. Segít, hogy egészséges szokásokat alakíthass ki a harag megnyilvánulásai helyett, így gyorsabban legyűrheted a rossz érzéseket, és újra jól érezheted magad a bőrödben!


• Tudj meg mindent a haragról – hogy hogyan és miért támad fel benned, mi váltja ki belőled, és a tested mely részében milyen módokon nyilvánul meg.


• Játékos gyakorlatokkal győzd le – rajzold, írd, meditáld, kézműveskedd ki magadból a haragodat.


• Alakíts ki jó szokásokat a harag helyett – ezek segítenek, hogy jól reagálj akkor is, amikor úgy érzed, mindjárt felrobbansz a dühtől, és hogy elérd, amire valójában szükséged van

Nyomtatott könyv
Borítás:Puhatáblás
Műfaj:Önfejlesztő
Oldalszám::160
ISBN::9789634756576

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Exit Popup

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess a legfontosabb újdonságokról!