Rhonda Byrne - A TITOK MESTERKURZUS - Szeretet, pénz, egészség

Rhonda Byrne - A TITOK MESTERKURZUS - Szeretet, pénz, egészség
Rhonda Byrne - A TITOK MESTERKURZUS - Szeretet, pénz, egészség
Ár:
5.990 Ft(5.705 Ft + ÁFA)
Cikkszám:
RB0003
Vonalkód:
9789635072866
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-4 nap
Átlagos értékelés:

Bármit megkaphatsz, amit csak akarsz! Az úttörő bestseller, A Titok szerzőjének mélyreható mesterkurzusa bemutatja, hogyan alkalmazzuk a vonzás törvényét az élet három legfontosabb területén: a kapcsolatok, az egészség és a pénz terén.


Fedezd fel, hogyan érheted el a személyes boldogságot, kielégítő kapcsolatokat, nagyszerű egészséget, bőséget és sikert. Ez a könyv megmutatja, miként valósíthatod meg mindezt. Izgalmas leckékkel, tanácsokkal teletűzdelve és valós történeteken keresztül – olyan emberektől, akik A Titok tanításait alkalmazva jobb életet teremtettek maguknak – Rhonda Byrne eléd tárja, hogy a pozitív gondolatok és érzések ereje, kombinálva olyan napi gyakorlatokkal, mint a hála és a vizuali-áció, miként vezethetnek bárkit álmaik életének a megvalósításához.


Rhonda Byrne A Titok című dokumentumfilm és sikerkönyv alkotója, amelyet több mint ötven nyelvre fordítottak le a mai napig minden idők egyik legkelendőbb bestsellere. Rhonda további négy sikerkönyv szerzője: Az Erő, A Varázslat, A Hős, és A legnagyobb Titok.

Nyomtatott könyv
Borítás:Keménytáblás
Műfaj:Önfejlesztő
Oldalszám::352
ISBN::9789635072866

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Exit Popup

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess a legfontosabb újdonságokról!