R. Kelényi Angelika - Mesés Marrákes

R. Kelényi Angelika - Mesés Marrákes
R. Kelényi Angelika - Mesés Marrákes
Ár:
5.499 Ft(5.237 Ft + ÁFA)
Cikkszám:
RKA005
Vonalkód:
9789635705986
Elérhetőség:
3-5 nap
Szállítási idő:
2-4 nap
Átlagos értékelés:

"Ez a történet éppoly szövevényes, izgalmas és pezsgő, mint Marrákes tarka sikátorai." – Budai Lotti, író 


Fűszeres éjszakák, kalandos nappalok 


Caroline Wood, a folyton bajba keveredő újságíró nem tud ellenállni egy marokkói utazásnak, pedig tisztában van vele, milyen veszélyekkel járhat egy ilyen kaland. Francia főnöke, a jóképű és szívtelennek tűnő Pierre Duval egy ékszertolvaj nyomába küldi a lányt, aki örömmel vállalja a megbízatást, hisz már hiányzott neki az izgalom. Kivételesen egy segítőtársat is kap, a CBM Magazin egyik új munkatársát, a kicsit fura, de néha hasznos DG-t.


Caro és DG a fenséges Marrákesbe repülnek, hogy kinyomozzák, ki fosztogatja a gazdag turistákat, sőt, időnként a helyi elit tagjait is. Az elkövető olyan ügyes, hogy a rendőrök tehetetlenek, semmiféle nyomot nem találnak, így Miss Woodra vár a feladat, hogy csapdát állítson neki. Megismeri Marrákes pazar pompáját és Medina nyomorúságos szegénységét. A kérdés már csak az, melyik az ijesztőbb, veszélyesebb terep a számára. És ki az a különös férfi, akinek az arcát soha nem látja… 


R. Kelényi Angelika következő Caroline Wood-regénye a varázslatos ”Vörös Városba” csábítja az olvasót, ahol minden olyan gyorsan változik, mint a homokdűnék alakja a perzselő sivatagban. Csupán egy dolog biztos: minden mesét a valóság ihlet.


Megjelenés: 2023

Oldalszám: 320

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Megnézett termékek

Nyereményjáték