Laczi Péter

Laczi Péter

Az olvasás és a művészet, mint két csillag, melyek lassan halványulnak a mai generáció égboltján. Ez a tendencia nem csak szomorú, de veszélyes is, hiszen ezek a fények nélkülözhetetlenek a kultúra és a társadalom fejlődéséhez. Éppen ezért döntöttem úgy, hogy művészi tevékenységemmel próbálok változtatni ezen a helyzeten.

Minden alkotásommal, minden írásommal, minden művemmel egy új, érdekes és különleges világot próbálok megteremteni. Egy világot, amelyben a művelődés nem csak létezik, de virágzik is. Egy világot, amelyben a mai generáció tagjai újra felfedezhetik az örömöt.

Bízom benne, hogy műveim képesek lesznek felnyitni az emberek szemét, és ráébreszteni őket arra, hogy ez nem csak a múlt részei, hanem a jövő alapkövei is. Hiszem, hogy képes vagyok újra modern köntösbe öltöztetni az írást, és visszaadni neki azt a helyet a társadalomban, amelyet megérdemel. Ez a küldetésem, ez a célom, és nem fogok megállni, amíg el nem érem! 

Az első verseskötetem egy lánynak köszönhetem, ki ráébresztett arra, hogy bárkiből lehet bármi, csak kellő kitartás és szeretett kell hozzá. Ezt nagyon szépen köszönöm neki! A versekben tudok az érzelmek színeivel egy üres vászonra egy gyönyörű képet festeni s megmutatni a nagyvilágnak. 

Ha szeretnéd felfedezni a vásznon megjelenített alkotásomat, olvasd el a könyvemet, és akaszd ki az életed falára. 


Elérhetőségeim:   Facebook        Instagram        Wattpad

Exit Popup

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess a legfontosabb újdonságokról!