Dee Dumas - Piszkos alku

Dee Dumas - Piszkos alku
Dee Dumas - Piszkos alku
Ár:
3.699 Ft
1.000 Ft(952 Ft + ÁFA)Korábbi ár:3.699 Ft
Cikkszám:
DD002
Vonalkód:
9786155763595
Elérhetőség:
Raktáron
Átlagos értékelés:

Mathieu Darrieux nagy álma vált valóra, amikor megalapította párizsi parfümgyárát, melyet lányával közösen vezet. A francia parfüm különleges, keleties alapanyagait egy kairói férfitól, Qasimtól szerzi be, akivel végül társtulajdonosi viszonyba kerülnek, így a cég óriásivá növi ki magát.

Egy félreértés azonban nemcsak a két férfi barátságát, de a társtulajdonosi viszonyukat is tönkre teszi, aminek következményeként Qasim kilép a cégből, ezzel a csőd szélére sodorva egykori üzlettársát.

Zoé, Mathieu lánya, nem tudja tovább nézni apja álmának megsemmisülését, ezért úgy dönt, Kairóba utazik, hogy segítséget kérjen Qasimtól. Bár a férfi elutasítja őt, a fiának, Zakariának megesik rajta a szíve. Zakaria hiába szerelmes évek óta Zoéba, képtelen önzetlenül segíteni a lánynak, ezért egy olyan tisztességtelen ajánlatot tesz, ami miatt a nő gyűlölete a férfi iránt tovább mélyül.

Vajon egy fiatal nő feláldozná magát az apja álma miatt? S ha igen, beleszerethet egyáltalán a gyűlölt férfiba? Ráadásul előbb-utóbb szembesülnie kell Zakaria múltjával is. S mi történik akkor, ha ebből a múltból felbukkan egy ismeretlen gyermek?

Dee Dumas a nagy sikerű Marokkói szerelem és a Tiltott vágy című regényei után ezúttal Franciaországban és Egyiptomban kalandozva keresi a választ a kérdésre: vajon milyen vékony a határvonal szerelem és gyűlölet között.


A könyvet  Dee Dumas kérésre névre szólóan dedikálja! Ilyen igény esetén kérjük, vásárlásnál a megjegyzés rovatba tüntesse fel, hogy milyen névre történjen a dedikálás!

Nyomtatott könyv
Borítás:Puhatáblás
Műfaj:Romatikus, erotikus
ISBN::9786155763595

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Hasonló termékek

AKCIÓ-73%Dee Dumas - Piszkos titkok
3.699 Ft1.000 FtKorábbi ár:3.699 Ft
AKCIÓ-71%Dee Dumas - Marokkói szerelem
3.499 Ft1.000 FtKorábbi ár:3.499 Ft

Megnézett termékek

AKCIÓ-73%Dee Dumas - Piszkos alku
3.699 Ft1.000 FtKorábbi ár:3.699 Ft

Exit Popup

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess a legfontosabb újdonságokról!