Dee Dumas & Takács J. Mátyás - Játszma EPUB

Dee Dumas & Takács J. Mátyás - Játszma EPUB
Dee Dumas & Takács J. Mátyás - Játszma EPUB
Ár:
3.490 Ft(2.748 Ft + ÁFA)
Cikkszám:
DD009E
Gyártó:
Elérhetőség:
Raktáron
Átlagos értékelés:

E-KÖNYV!


A nyomtatott kiadványért kattintson IDE


Hivatalos előzetes:
Martin boldogan éli a gondtalan fiatalok életét egy előkelő budai házban a szüleivel. Az életében már mindennapossá váltak az éjszakai bulizgatások és a csinos lányok.

Ám egy váratlan tragédia összetöri őt és elindul lefelé a lejtőn, ahonnan – úgy tűnik – nincs megállás. Belekeveredik a kábítószercsempészet világába és egy szempillantás alatt veszít el mindent, ami számára fontos volt, köztük a legértékesebb dolgot, a szabadságát.


A férfi átértékeli az életét és igyekszik kilábalni a teljesen szétesett világából, de próbálkozásait sikertelenség övezi. Egészen addig, amíg fel nem bukkan egy múltbéli ismerős, aki munkát ajánl neki.


Martin életét tragédiák és sikerek, hullámhegyek és hullámvölgyek övezik. Vajon a férfi képes lesz végre talpra állni, vagy örökre az alvilág csapdájában marad?


Dee Dumas és Takács J. Mátyás közösen megírt, valóságos események ihlette története a társadalom egyik legnagyobb problémáját tárja fel az olvasóknak, a lehető legrealisztikusabb módon, mely nem csak a fiatalokat érinti.

E-könyv
Műfaj:Krimi

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Exit Popup

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess a legfontosabb újdonságokról!