Dee Dumas & Takács J. Mátyás - Játszma

Dee Dumas & Takács J. Mátyás - Játszma
Dee Dumas & Takács J. Mátyás - Játszma
Ár:
4.699 Ft(4.475 Ft + ÁFA)
Cikkszám:
DD009
Gyártó:
Szélesség:
148 mm
Hosszúság:
210 mm
Magasság:
50 mm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-4 nap
Átlagos értékelés:

Hivatalos előzetes:Martin, boldogan éli a gondtalan fiatalok életét egy előkelő budai házban a szüleivel. Az életében már mindennapossá váltak az éjszakai bulizgatások és a csinos lányok.

   Ám egy váratlan tragédia összetöri őt és elindul lefelé a lejtőn, ahonnan – úgy tűnik – nincs megállás. Belekeveredik a kábítószercsempészet világába és egy szempillantás alatt veszít el mindent, ami számára fontos volt, köztük a legértékesebb dolgot, a szabadságát.

   A férfi átértékeli az életét és igyekszik kilábalni a teljesen szétesett világából, de próbálkozásait sikertelenség övezi. Egészen addig, amíg fel nem bukkan egy múltbéli ismerős, aki munkát ajánl neki.

   Martin életét tragédiák és sikerek, hullámhegyek és hullámvölgyek övezik. Vajon a férfi képes lesz végre talpra állni, vagy örökre az alvilág csapdájában marad?

   Dee Dumas és Takács Mátyás közösen megírt, valóságos események ihlette története, a társadalom egyik legnagyobb problémáját tárja fel az olvasóknak, a lehető legrealisztikusabb módon, mely nem csak a fiatalokat érinti.

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Megnézett termékek

Exit Popup

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess a legfontosabb újdonságokról!

 Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom