Petra Dawning

Petra Dawning

Mindig azt mondják, álomvilágban élek, mert olyan dolgokat mondok, aminek 'köze' sincs a valósághoz. Persze ezt én is tudom, csupán annyit szoktam mondani, hogyan kellene lennie. Bizonyos szinten változtatni szeretnék rajta, ha ez lehetséges volna. Régen azt hittem, a művészetnek megvan ahhoz az ereje, hogy meghívja az előszelét, ami beindítja majd a kereket... Fáj, amikor az ember rájön arra, hogy még ez is gyenge hozzá.

Sosem gondoltam volna, hogy valaha írni fogok. Időnként, amikor rákerestem egy-egy könyv szerzőjére, azon gondolkoztam, milyen érzés lehet írónak lenni, és hogy mennyire szerencsés az, aki az lehet. Azt hiszem, magamat sikerült a legjobban meglepnem.

Már gyermekkorom óta találok ki különböző történeteket. Kiskoromban ezeket egy-egy mese ihlette, majd ahogy nőttem, úgy váltotta fel őket a saját fantáziám. Aztán kitaláltam ezt a történtetet a szereplőivel, és éveken át szőttem a cselekményét, mígnem tavaly gondoltam egyet, és úgy döntöttem, megpróbálom leírni. Bár néha elveszettnek érzem magamat a szavak világában, örülök, hogy belevágtam. Csodálatos érzés, ahogy a történetem életre kel az ujjaim alatt. Az írással töltött percek/órák után pedig leírhatatlan boldogság és elégedettség tölt el.

Remélem, készülő történetem Nektek is annyit fog jelenteni, mint nekem!


Elérhetőségeim:  Facebook        Instagram

Exit Popup

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess a legfontosabb újdonságokról!