Charlie Morley - Éber álmodás

Charlie Morley - Éber álmodás
Charlie Morley - Éber álmodás
Ár:
2.690 Ft(2.562 Ft + ÁFA)
Cikkszám:
CM0001
Vonalkód:
9789632912509
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-4 nap
Átlagos értékelés:

"Az éber álom az, amiben azt gondolod, aha, álmodom, miközben még mindig alszol. Tudatos hozzáférést ad az elméd legmélyebb zugaihoz, és lehetőséget, hogy az akaratoddal irányítsd az álmaidat."


Mi az az éber álom? Annak a művészete, hogy az álmaid során tudatossá válj. Az éber álom az, amiben azt gondolod, aha, álmodom, miközben még mindig alszol. Ha tudatossá váltál az álmodban, hathatsz rá, irányíthatod az akaratoddal, táncra kelhetsz a tudattalanoddal. Ha érdekel a pszichológia, a tudatos éberség, a képzelőerő, a tudattalan ereje, szeretni fogod az éber álmodást. Tudatos hozzáférést ad az elméd legmélyebb zugaihoz, és a lehetőséget, hogy az akaratoddal irányítsd az álmaidat.

Életünk egyharmadát alvással töltjük. Az éber álmodás segítségével ezt a több évtizednyi időt pszichés és spirituális fejlődésünkre fordíthatjuk. Ha éberek vagyunk az álmainkban, éberek leszünk az életünkben is. Megtanulhatjuk, hogyan ébredjünk fel mindennapi életünkben, ahogyan az álmainkban is. Éberek leszünk olyan helyzetekben is, amelyekben eddig alvajáróként mozogtunk. Ráébredünk negatív kivetítéseinkre, kétségeinkre és látszólagos korlátainkra. Megtapasztaljuk, hogy ha merünk álmodni, elérhetünk bármit, valósággá álmodhatjuk mindazt, ami bennünk rejlik.

Nyomtatott könyv
Borítás:Puhatáblás
Műfaj:Önfejlesztő
Oldalszám::200
ISBN::9789632912509

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Megnézett termékek

Exit Popup

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess a legfontosabb újdonságokról!